You need to upgrade your Flash Player.
 

 

  

1000 ΚΟΛΛΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ
ΡΗΤΙΝΟΥΧΑ, ΙΝΟΠΛΙΣΜΕΝΗ, ΥΔΑΤΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ (ΛΕΥΚΗ)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΧΡΗΣΗ
Έτοιμο προϊόν βιομηχανικής σταθερής παραγωγής και υψηλής ποιότητας με βάση το λευκό τσιμέντο υψηλών προδιαγραφών τσιμέντο, αδρανή επιλεγμένης ποιότητας και κοκκομετρίας, ίνες, ρητίνες και άλλα ειδικά βελτιωτικά πρόσθετα. Χρησιμοποιείται τόσο για την επικόλληση θερμομονωτικών πλακών πολυστερίνης (EPS, XPS) ή πλακών από ανόργανες ίνες στις εξωτερικές επιφάνειες των κτιρίων όσο και για την επικόλληση του υαλοπλέγματος πάνω στην εξωτερική τους πλευρά. Αποτελεί ιδανικό υπόστρωμα για την εφαρμογή των σοβάδων τελικής στρώσης του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης (π.χ. Décor Extra, Décor Plast και Décor Stone).


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Έτοιμο προϊόν, σταθερής και υψηλής ποιότητας.
 • Αναμειγνύεται (απαιτείται μόνο προσθήκη καθαρού νερού) και εφαρμόζεται πολύ εύκολα.
 • Χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα βελτιωμένες φυσικομηχανικές ιδιότητες με έμφαση κυρίως στην υψηλή πρόσφυση, την ελαστικότητα, την αντοχή στην κρούση, την υδατοαπωθητικότητα και την μηδενική ολίσθηση.
 • Παρέχει επιπρόσθετα, αυξημένο χρόνο επεξεργασίας ώστε να καλύπτονται οι χρονικές ανάγκες που απαιτούνται κατά την επικόλληση των θερμομονωτικών πλακών και για τις όποιες μικρορυθμίσεις απαιτηθούν για την σωστή-ακριβή τοποθέτηση τους.
 • Εξασφαλίζει εγγυημένα, ανθεκτικά στον χρόνο, άριστα ποιοτικά αποτελέσματα.
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
   Το υπόστρωμα πρέπει να είναι καθαρό, απαλλαγμένο από κάθε είδους σαθρά υπολείμματα, σκόνες, λάδια, μπογιές κ.α. Στην περίπτωση υποστρωμάτων με ιδιαίτερα υψηλό πορώδες συνιστάται η εφαρμογή του ασταριού Easymix Primer 2040 μια μέρα προτού την επίστρωση της κόλλας.
   Το περιεχόμενου του σακιού (25kg) αναμειγνύεται με περίπου 6,6 – 6,8lt καθαρό νερό με τη βοήθεια ηλεκτρικού αναμείκτη (mixer) σε χαμηλές στροφές έως ότου δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Το μείγμα αναδεύεται ξανά μετά από πέντε λεπτά και είναι πλέον έτοιμο για χρήση. Ανάλογα με την επιπεδότητα του υποστρώματος γίνεται και η εφαρμογή του μείγματος.
   Στην περίπτωση των λείων υποστρωμάτων μπορεί να απλωθεί το μείγμα της κόλλας είτε με οδοντωτή σπάτουλα (10mm) απ’ευθείας πάνω στο υπόστρωμα, καλύπτοντας όλη την επιφάνεια πάνω στην οποία θα επικολληθεί η θερμομονωτική πλάκα είτε απ’ευθείας πάνω στην ίδια την επιφάνεια καλύπτοντας την πλήρως.
   Στις υπόλοιπες περιπτώσεις υποστρωμάτων καλύπτουμε την επιφάνεια επικόλλησης της θερμομονωτικής πλάκας περιμετρικά  με το έτοιμο μείγμα της κόλλας με μυστρί, σε πλάτος περίπου 4cm και τουλάχιστον 1cm πάχος όπως επίσης και σε τρία – τέσσερα επιλεγμένα σημεία στο κέντρο της ώστε να διασφαλίζει κάλυψη τουλάχιστον 40% επί της επιφάνειας της. Πιέζουμε τις πλάκες στην ακριβή τους (εκ των προτέρων υπολογισμένη) θέση, φροντίζοντας πάντα να αρχίζουμε την επικόλληση από το κάτω μέρος της τοιχοποιίας και πάνω από τον οδηγό στήριξης, που έχουμε εκ των προτέρων τοποθετήσει.
   Στην περίπτωση χρησιμοποίησης της κόλλας ως υλικό επικόλλησης του υαλοπλέγματος εφαρμόζουμε το έτοιμο μείγμα της κόλλας σε όλη την εξωτερική πλέον πλευρά της θερμομονωτικής πλάκας με ανοξείδωτη μεταλλική οδοντωτή σπάτουλα (10mm). Επιστρώνουμε άμεσα το υαλόπλεγμα, ενώ η κόλλα είναι ακόμη νωπή και το πιέζουμε με την βοήθεια της σπάτουλας ώστε να καλυφθεί πλήρως μέσα στην μάζα της επιστρωμένης κόλλας.

   ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
   Το προϊόν ανταποκρίνεται πλήρως στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές: ΕΝ 12004, C2T.

   ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
   Περίπου 3,5 – 4,5 kg/m2 όταν χρησιμοποιείται ως υλικό επικόλλησης των θερμομονωτικών  πλακών και περίπου 1,5kg/m2/1mm όταν χρησιμοποιείται για την επίστρωση του υαλοπλέγματος.

   ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
   Σε σακιά των 25kg, σε παλέτα.

   ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
   Διατηρείται σε ξηρό προστατευμένο περιβάλλον (σε κλειστά σακιά) τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.


    


    
    

   Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
   powered by HOTSoft.gr
   internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες