You need to upgrade your Flash Player.
 

 

  

STANDARD 50 ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ AΚΡΥΛΙΚΗ  (ΛΕΥΚΗ)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΧΡΗΣΗ
Για τοποθέτηση απορροφητικών πλακιδίων και πλακιδίων φυσικών δομικών υλικών για εσωτερικές κυρίως αλλά και εξωτερικές επιφάνειες δαπέδων και τοίχων. To προϊόν εφαρμόζεται πάνω σε συνηθισμένα υποστρώματα από μπετόν, ελαφρομπετόν, τσιμεντοκονίες, σοβάδες, κ.α.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ευκολία παρασκευής της (απαιτείται προσθήκη μόνο νερού).
 • Ομοιογενές υλικό σταθερής βιομηχανικής παραγωγής και υψηλής ποιότητας.
 • Εξασφαλίζει υψηλή πρόσφυση και μηδενική ολίσθηση.
 • Προστατεύει τα δομικά υλικά επικόλλησης από χρωματικές αλλοιώσεις και τον σχηματισμό εξανθημάτων.
 • ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
  Η επιφάνεια εφαρμογής της κόλας πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή και σταθερή. Απομακρύνονται όλα τα σαθρά υπολείμματα και καθαρίζεται πολύ καλά η επιφάνεια επίστρωσης.
  Το περιεχόμενο του σακιού αναμειγνύεται με καθαρό νερό (περίπου 6,5-6,8 lt/σακί), με ηλεκτρικό αναμείκτη, σε χαμηλές στροφές, έως ότου δημιουργηθεί ομοιογενές, χωρίς σβόλους μείγμα. Το μείγμα είναι έτοιμο για χρήση μετά από πέντε περίπου λεπτά από την ανάμειξή του.
  Απλώνεται με την βοήθεια οδοντωτής σπάτουλας (6-10mm), ανάλογα με το υπόστρωμα και το είδος-μέγεθος των πλακιδίων. Τα πλακίδια τοποθετούνται και πιέζονται στην επιθυμητή θέση. Ο ανοιχτός χρόνος επεξεργασίας της έτοιμης κόλας είναι αρκετός για τις όποιες μικροδιορθώσεις απαιτηθούν για την ακριβή τοποθέτηση των πλακιδίων. Στην περίπτωση επικάλυψης του υποστρώματος με τσιμεντοκονία η επίστρωση της κόλλας θα πρέπει να αρχίσει μετά που η υγρασία του μειωθεί κάτω από 2,5%.
  Δεν συνιστάται η εφαρμογή του υλικού σε συνθήκες παγετού ή καύσωνα  (θερμοκρασίες μικρότερες των +5oC ή μεγαλύτερες των +35oC), σε ρεύματα αέρος, βροχής, έντονης ακτινοβολίας, κλπ. Η φρεσκοπιστρωμένη επιφάνεια θα πρέπει να προστατεύεται τις επόμενες ώρες.
  Σε περίπτωση που οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές και το υπόστρωμα πολύ ή ελάχιστα απορροφητικό, επιβάλλεται κατάλληλη προετοιμασία του. Κατάλληλη προετοιμασία επιβάλλεται και στην περίπτωση εφαρμογής της κόλλας πάνω σε γυψοσανίδες και γυψοσοβάδες.
  Η προσθήκη υγρής ρητίνης (τύπου Easymix Latex) σε αναλογία 1 (latex):1,5-2,5 (νερό) με το απαιτούμενο για την ανάμειξη της κόλλας νερό, αυξάνει σημαντικά την ελαστικότητα, την πρόσφυση και την αντοχή της κόλλας στην υγρασία καθιστώντας την κατάλληλη για επικολλήσεις με αυξημένες απαιτήσεις.
  Η αρμολόγηση των δαπέδων μπορεί να γίνει μετά από περίπου 24 ώρες, ενώ των τοίχων μετά από περίπου 10 ώρες.
  ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
  2,0-4,0 kg/m2 , ανάλογα με το είδος των  πλακιδίων και τις απαιτήσεις του υποστρώματος.

  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  Λευκό τσιμέντο υψηλών προδιαγραφών, αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας, ρητίνη και ειδικά βελτιωτικά πρόσθετα.

  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  Ανταποκρίνεται πλήρως στις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C1- ΕΝ 12004

  ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
  Διατηρείται σε προστατευμένο από υγρασία και παγετό χώρο (σε κλειστά σακιά) μέχρι 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  Σε σακιά των 25kg, σε παλέτα.

  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
  Περιγραφή Τσιμεντοειδής λευκή κονία Πρόσφυση Κανονικές - ξηρές συνθήκες ≥1,5 N/mm2
  Κοκκομετρία < 0,5 mm Στο νερό ≥1,1 N/mm2
  Φαινόμενο ειδικό βάρος ~ 1300 kg/m3 Σε θερμοκρασία ≥0,85N/mm2
  Ανοιχτός χρόνος εφαρμογής ~30 λεπτά Σε ψύξη - απόψυξη ≥0,60N/mm2
  Αντοχή στα αλκάλια άριστη Δάπεδα    ~24 ώρες
  Χρόνος μικρορυθμίσεων ~30 λεπτά Αρμολόγηση Τοίχους ~10-12 ώρες

  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
 • Για βελτίωση των τεχνικών χαρακτηριστικών της κόλλας, συμβουλευτείτε τις οδηγίες που αναφέρονται στο προϊόν Easymix Latex.
 • Η κόλλα περιέχει τσιμέντο το οποίο χαρακτηρίζεται ως ερεθιστικό. Συμβουλευθείτε τις οδηγίες ασφάλειας-προφυλάξεις που αναγράφονται στην συσκευασία του προϊόντος.

  •  
    

   Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
   powered by HOTSoft.gr
   internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες