You need to upgrade your Flash Player.
 

 

  

2200 (A) - 2020 (B) HYDROSTOP ELASTIC
ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΟ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΚΟΝΙΑΜΑ
2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΡΗΤΙΝΟΥΧΟ (ΛΕΥΚΟ)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΧΡΗΣΗ
2200(Α):
Ελαστικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών με βάση το λευκό τσιμέντο υψηλών αντοχών. Χρησιμοποιείται για την στεγανοποίηση επιφανειών από σκυρόδεμα ή σοβά, για την στεγάνωση επιφανειών αντιστραμμένων δωμάτων, μπαλκονιών, δεξαμενών, πισινών και υπογείων χώρων - θεμελίων κ.α. Το προϊόν αναμειγνύεται με την υγρή ελαστική ρητίνη 2020(Β).

A) 2200
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το προϊόν αποτελείται από δύο επιμέρους συστατικά, το έτοιμο ξηρό τσιμεντοκονίαμα (Α) και την υψηλής ελαστικότητας ρητίνη (Β). Το τσιμεντοκονίαμα είναι προϊόν σταθερής βιομηχανικής παραγωγής υψηλής ποιότητας με λευκό τσιμέντο τύπου πόρτλαντ και ενισχυμένο με ίνες και πολυμερή, ενώ η ελαστική ρητίνη είναι υψηλής ποιότητας υδατική διασπορά ακρυλικών συνθετικών πολυμερών.

ΧΡΗΣΗ
Το Hydrostop Elastic είναι κατάλληλο για στεγανο-ποίηση  επιφανειών από σκυρόδεμα (κοινό ή εμφανές), για σοβάδες, για τοιχοποιίες κατασκευασμένες από συνήθη δομικά στοιχεία (τούβλα, τσιμεντόλιθους, ελαφρά δομικά στοιχεία, κ.α.) όπως επίσης για τσιμεντοσανίδες, μεταλλικές επιφάνειες, κλπ. Αποτελεί ιδανική λύση για τη στεγάνωση επιφανειών αντεστραμμένων δωμάτων, μπαλκονιών (κάτω από τα πλακίδια), δεξαμενών, πισινών και υπογείων χώρων – θεμε-λίων (εσωτερικά και εξωτερικά), κ.α. Το προϊόν αναμειγνύεται με την υγρή ελαστική ρητίνη (2020) με το χέρι ή με ηλεκτρικό αναμείκτη σε χαμηλές στροφές. Μικρή ποσότητα καθαρού νερού προστίθεται κατά τη διάρκεια της ανάμειξης του, ανάλογα με την τελική χρήση του προϊόντος. Εφαρμόζεται με σκληρή βούρτσα σε μία ή περισσότερες κάθετες μεταξύ τους στρώσεις, με μέγιστο πάχος περίπου 1mm ανά στρώση. Κάθε επόμενη στρώση εφαρμόζεται μετά το στέγνωμα της προηγούμενης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Έτοιμο για χρήση προϊόν (απαιτείται μόνο ανάμειξη των δύο συστατικών), εύκο-λο στην χρήση και την εφαρμογή.
 • Χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα με δυνατότητα γεφύρωσης των μικρο-ρωγμών και από ιδιαίτερα υψηλή πρόσφυση ακόμα και στις πλέον δύσκολες επιφάνειες.
 • Αντέχει στις συστολοδιαστολές και μικροδονήσεις.
 • Εξασφαλίζει  ανθεκτικά στη γήρανση ποιοτικά αποτελέσματα.
 • Παρέχει πλήρη στεγάνωση ακόμα και σε πίεση 5bar.
 • Η επιστρωμένη επιφάνεια μπορεί να βαφτεί με καλής ποιότητας χρώμα.
   
  ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
  Περίπου 2,0 – 4,0kg/m2, για πάχος στρώσης περίπου 1,5-2,5mm. Το συνολικό πάχος εφαρμογής εξαρτάται από το είδος της εφαρμογής. Για προστασία από την υγρασία συνολικό πάχος στρώσης 1,5mm είναι ικανοποιητικό.
  • ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
   Συστατικό Α: Τσιμεντοειδής λευκή κονία | Συστατικό Β: Γαλάκτωμα συνθ. πολυμερών
   Αναλογία ανάμειξης: 25kg (Α) με 10kg (Β).
   Χρόνος επεξεργασίας έτοιμου μείγματος: ~60 λεπτά (εξαρτάται από την θερμ. περιβάλ-λοντος)
   Φαινόμενη πυκνότητα ξηρού σκλ. Κονιάματος: 1,65±0,05 kg/lt
   Καταπόνηση:
   Μετά από 1 μέρα για ελαφρά κυκλοφορία και τοποθέτηση πλακιδίων.
   Μετά από 7 μέρες για χρήση νερού υπό πίεση.

   B) 2020
   ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
   Έτοιμο γαλάκτωμα πολυμερών βιομηχανικής παραγωγής και υψηλής ποιότητας.

   ΧΡΗΣΗ
   Χρησιμοποιείται για την επίτευξη ιδιαίτερα υψηλής ελαστικότητας, αδιαβροχοποίησης και πρόσφυσης, αντικαθιστώντας εν μέρει ή εντελώς το απαιτούμενο για την ανάμειξη των τσιμεντοκονιαμάτων νερό.
   Ενδείκνυται για όλα τα τσιμεντοειδή προϊόντα, κυρίως τα επαλειφόμενα στεγανωτικά, τις κόλλες, τους αρμόστοκους,  το σκυρόδεμα, τους σοβάδες εξωτερικής θερμομόνωσης, κ.α. Στις περιπτώσεις όπου απαιτείται μικρότερη ελαστικότητα μπορεί να γίνει αραίωση του με νερό.

   ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
  • Εξασφαλίζει ιδιαίτερα υψηλή ελαστικότητα.
  • Αποτρέπει εντελώς τον σχηματισμό τριχοειδούς μορφής ρωγματώσεων, του-ναντίον επουλώνει πλήρως και στεγανοποιεί τις υπάρχουσες.
  • Προσδίδει πλήρη στεγανότητα στις επιστρωμένες επιφάνειες ακόμα και σε αυτές που συγκεντρώνουν λιμνάζοντα νερά ή νερό υπό πίεση.
  • Καθιστά τα τσιμεντοειδή προϊόντα κατάλληλα και ανθεκτικά ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν σε δύσκολα υποστρώματα με έντονες συστολοδιαστολές και δονήσεις καθώς και σε περιβάλλοντα χώρο με έντονες διακυμάνσεις θερμο-κρασίας, υγρασίας και αυξημένη επιβάρυνση από ατμοσφαιρικούς ρύπους.
  • Αυξάνει σημαντικά την πρόσφυση με το υπόστρωμα.
   • ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
    Ανάλογα με το επιθυμητό βαθμό ελαστικοποίησης του τσιμεντοκονιάματος και την απαιτούμενη εργασιμότητα του.
    Για μονωτικά, ελαστικά, επαλειφόμενα τσιμεντοκονιάματα θεμελίων (εξωτερικά) και μονώσεις δεξαμενών: ως έχει ή έως 10 : 0,5-1,0 (Easymix Elastic:Νερό).
    Για μονωτικά, επαλειφόμενα τσιμεντοκονιάματα εσωτερικής προστασίας τοιχοποιών, για κόλλες και αρμόστοκους, καθώς και για τις υπόλοιπες περιπτώσεις, αραίωση 10:2-3 (Easymix Elastic:Νερό) είναι ικανοποιητική.

    ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
    Περιγραφή: Υγρό ακρυλικό γαλάκτωμα λευκού χρώματος
    Πυκνότητα: 1,0 kg/lt
    Ιξώδες (20οC): ~1500mPas
    Προϊόν φιλικό στο περιβάλλον, χαμηλής περιεκτικότητας σε οργανικές πτητικές ενώσεις (low voc).


     
     

    Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
    powered by HOTSoft.gr
    internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες