You need to upgrade your Flash Player.
 

 

  
  ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ (0-5mm)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ/ ΧΡΗΣΗ Υψηλών προδιαγραφών προϊόν, βιομηχανικής παραγωγής και σταθερής ποιότητας με βάση το λευκό τσιμέντο, επιλεγμένης κοκκομετρίας αδρανή, ρητίνες και άλλα βελτιωτικά υλικά που συμβάλλουν στην άριστη ποιότητα του προϊόντος. Χρησιμοποιείται για αρμολόγηση πλακιδίων κάθε τύπου και για αρμούς από 0-5mm, για εσωτερική αλλά και εξωτερική χρήση, για δάπεδα ή και τοίχους. Κατάλληλο για αρμούς πλακιδίων μετά την επικόλληση τους με έτοιμες τσιμεντοειδούς βάσης κόλες, οποιαδήποτε τύπου, για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

 • Ομοιογενές υλικό βιομηχανική παραγωγής, υψηλής και σταθερής ποιότητας
 • Απλώνεται πολύ εύκολα και εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα
 • Χαρακτηρίζεται από υψηλές αντοχές, υψηλή αποξεστικότητα και μηδαμινή συρρίκνωση
 • Αντέχει στην υγρασία, τους διαλύτες-αλκαλικό περιβάλλον
 • Δεν ρηγματώνει, καθαρίζεται πολύ εύκολα χωρίς να αλλοιώνεται το χρώμα του
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
   Το περιεχόμενο της συσκευασίας (5 kg) αναμιγνύεται με ηλεκτρικό μίξερ σε χαμηλές στροφές με ~1,4 lt νερό έως ότου δημιουργηθεί ένα ομοιογενές, χωρούς σβόλους μείγμα. Στην περίπτωση που το έτοιμο μείγμα παραμείνει περισσότερο από 10-15 λεπτά (ανάλογα με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος) στο δοχείο, χωρίς ενδιάμεσα να χρησιμοποιηθεί, θα πρέπει να αναμειχθεί ξανά πριν την εφαρμογή του.
   Ο χώρος μεταξύ των αρμών καθαρίζεται προσεκτικά και απομακρύνονται τα όποια υπολείμματα και σκόνες μεταξύ των αρμών καθώς και από την επιφάνεια των επιστρωμένων πλακιδίων. Διαβρέχεται κατόπιν ελαφρά η επιφάνεια των αρμών και απλώνεται το έτοιμο μείγμα του αρμόστοκου με την βοήθεια κατάλληλης σπάτουλας. Η ρευστότητα που χαρακτηρίζει την έτοιμη μάζα του αρμόστοκου συμβάλει στην άμεση διείσδυση και αποτελεσματική πλήρωση των αρμών. Τα υπολείμματα της μάζας του αρμόστοκου που παραμένουν στην επιφάνεια των πλακιδίων θα πρέπει να καθαρίζονται στα επόμενα 15 λεπτά από την πλήρωση των αρμών, ανάλογα με την απορροφητικότητα των πλακιδίων και την θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Το τελικό φινίρισμα της επιφάνειας του αρμόστοκου γίνετια όταν "τραβήξει" πλέον η επιφάνειά του και αρχίσει να σκληραίνει. Η αρμολογημένη επιφάνεια θα πρέπει να προφυλάσσεται τις επόμενες δώδεκα ώρες από τις απότομες καιρικές εναλλαγές, τις σκόνες, τον αέρα και τις υπερβολικές θερμοκρασίες.
   Δεν συνιστάται η εφαρμογή του υλικού σε συνθήκες παγετού ή καύσωνα (θερμοκρασίες μικρότερες των +5oC ή μεγαλύτερες των +35oC.
   Γενικά η αρμολόγηση θα πρέπει να γίνεται μετά από ένα εικοσιτετράωρο από την επικόλληση των πλακιδίων, λαμβάνοντας υπόψη και τις οδηγίες του παραγωγού του συγκολλητικού υλικού .

   ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
   Περίπου 0,5-0,7 kg/m2, ανάλογα με το μέγεθος των αρμών και τις διαστάσεις των πλακιδίων.

   ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
   Κατατάσσεται ως αρμόστοκος τύπου CG2 με βάση τις προδιαγραφές και απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού προτύπου ΕN 13888

   ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
   Σε πλαστική συσκευασία των 5 kg, συσκευασμένα σε χαρτοκιβώτιο (4 τεμ.x 5 kg) .

   ΠΑΡΑΓΩΓΗ
   Το προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας (περιοχή Λατζιμά, Δήμος Αρκαδίου).

   ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
   Διατηρείται σε προστατευμένο από τον παγετό και την υγρασία χώρο (σε κλειστή συσκευασία) τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

   ΤEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
   Περιγραφή Τσιμεντοειδής κονία λευκή ή έγχρωμη
   (σε 26 διαφορετικές αποχρώσεις)
   Αντοχή στην θλίψη
   (κανονικές συνθήκες)
   ≥32 N/mm2
   Κοκκομετρία <0,100mm Αντοχή στην κάμψη
   (κανονικές συνθήκες)
   ≥7,5 N/mm2
   Φαινόμενο ειδικό βάρος ξηρού κονιάματος ~1,200±10 kg/lt Ψύξη-απόψυξη Αντοχή στην θλίψη ≥16,5 N/mm2
   Αντοχή στην κάμψη ≥4,0 N/mm2
   Αποξεστικότητα < 800mm3 Υδατοαπορροφητικότητα Μετά από 30min ≤0,3g
   Αντοχή στα αλκάλια άριστη Μετά από 240min ≤0,9g
   Αντοχή στους κοινούς διαλύτες Πολύ καλή Συρρίκνωση ≤1,6mm/m

   ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Για επιπρόσθετη βελτίωση των τεχνικών χαρακτηριστικών του αρμόστοκου, συμβουλευτείτε τις οδηγίες που αναφέρονται στο προϊόν Easymix Latex.
  • Το προϊόν περιέχει τσιμέντο. Αναμιγνυόμενο με το νερό αντιδρά αλκαλικά και ταξινομείται ως ερεθιστικό, ως εκ τούτου θα πρέπει να λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας και προφύλαξης που αφορούν τα προϊόντα τσιμέντου.

   •  

     
     

    Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
    powered by HOTSoft.gr
    internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες